Марго Роби най-накрая наруши мълчанието след критиките на редица фенове и

...
Марго Роби най-накрая наруши мълчанието след критиките на редица фенове и
Коментари Харесай

Марго Роби най-накрая наруши мълчанието

Марго Роби най-сетне наруши мълчанието след рецензиите на редица почитатели и неодобрението на нейни сътрудници за хипотетичното пренебрежение на актрисата, която не получи номинация за Оскар за ролята си във кино лентата " Барби ". Марго е безапелационна, че нейната липса на номинация няма значение, тъй като филмът към този момент е съумял да " промени културата ".
 Марго Роби с изненадващи проекти за актьорството, продуцирането и режисирането на филми
Изненадващото решение на Марго Роби

Атрисата има смели проекти за бъдещето

Сценаристът и режисьор Грета Геруиг, която получи номинация за най-хубав приспособен сюжет, също беше пропусната в конкуренцията за наградата за най-хубав режисьор.

Райън Гослинг, който получи номинация за най-хубав артист в поддържаща роля за ролята си във кино лентата, разгласява изказване, в което споделя, че е " отчаян " от това, че двойката е оставена отвън съответните им категории, възприятие, споделяно от отличената в категорията за най-хубава актриса в поддържаща роля Америка Ферера. " Тяхната работа би трябвало да бъде приета дружно с другите доста почтени номинирани ", споделя Гослинг.
 Снимка 651805

Тази седмица Робърт Дауни Джуниър, номиниран за най-хубава поддържаща мъжка роля за ролята си в " Опенхаймер ", също изрази мнението си по въпроса.  "  не получава задоволително самопризнание съгласно мен ", споделя той.

" Няма метод да се чувстваш печален, когато знаеш, че си толкоз блажен ", обаче е безапелационна Марго Роби, според Deadline. " Очевидно считам, че Грета би трябвало да бъде номинирана за режисьор, тъй като това, което тя направи, е нещо, което се случва един път в кариерата, един път в живота. Това, което тя направи, в действителност е по този начин. Но това беше невероятна година за всички филми. "

Номинираните в категорията за най-хубава актриса са Сандра Хюлер за " Анатомия на едно рухване ", Ема Стоун за " Клети творение ", Лили Гладстоун за " Убийците на цветната луна ", Кери Мълиган за Maestro и Анет Бенинг за Nyad.
 Снимка 651804

" Барби " се трансформира в най-големия шлагер на 2023 година, като направи 1.4 милиарда $ в международен мащаб и завоюва осем номинации за Оскар. " Просто считам, че филмът е по-голям от нас. По-голям е от нашата промишленост ", споделя Марго Роби и добавя: " Ние се заехме да създадем нещо, което да промени културата, да повлияе на културата, просто да окаже някакво влияние. И това към този момент е направено и то по-много по-силен метод, в сравнение с в миналото сме мечтали. И това в действителност е най-голямата премия, която може да произлезе от всичко това. "
 Марго Роби на Оскари 2024 - би трябвало ли да се усеща подценена, тъй като няма номинация за
Пренебрегната ли е Марго Роби

Ето какво счита Упи Голдбърг по въпроса

Що се отнася до церемонията по раздаването на Оскарите, нея чакаме с неспокойствие на 10 март, с цел да забележим кой ще си тръгне с най-много признания и статуетки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР